28 de maig 2013

Galeta Núvia

Feia temps que havia vist per internet una preciosa galeta que era un vestit de núvia.


La setmana passada vaig veure que s'impartia un curs a Ripollet on ensenyaven a fer aquesta bonica galeta i, m'hi vaig apuntar.

La professora era la Maribel Rios, una noia menudeta, amb uns ulls preciosos i una paciència infinita i unes manetes petitones i molt habilidoses.
L'anfitriona la Noe de Marieta's cakes, una noia molt simpàtica que ens va cuidar i mimar al llarg de les 12 hores i escaig que va durar el curs.

A les 10 i poquet del matí i després de les presentacions, vem començar a elaborar la nostra galeta. La veritat és que en foto la galeta es molt bonica, però quan la tens al davant i la veus, és símplement espectacular.

Vem començar pel ramet que porta la núvia. Vem fer una a una totes les fulletes i les floretes.



Us deixo aquesta foto, on podeu veure, comparat amb el dit, el tamany de les flors.



Una vegada les flors estan seques, monten el ramet....i sorpresa: ja eren les 2 del migdia i vem anar a dinar... havia passat el temps volant.



Després de dinar, vem començar a fer el vestidet...



Poc a poc anava prenent forma, el cos, els pits, la fandilla, els volants, els braços....

I cap a les 10 del vespre vem veure la nostra galeta acabada, amb un resultat espectacular.



Vam ser quasi 12 hores, intenses, i vaig acabar cansadíssima, però molt molt molt molt contenta amb el resultat. Va valer la pena.


Detall del ramet


Detall del pit amb el seu corresponent "canalillo".


Detall dels plecs del vestit, de les manetes i del ramet


Detall de l'estampat del vestit


Detall de les mànigues pintades a mà, de les manetes i de part del ramet


Quiero darte las gracias Maribel por tu gran paciencia y dedicación. Vuelve pronto que quiero aprender más cositas: eres una gran maestra!



 Noe: gràcies per ser tan bona anfitriona, i per cuidar-nos tan bé. Segur que ens tornarem a veure ben aviat.


Lydia, Sandra, Roser, Fina i Núria, un plaer haver-vos conegut i espero coincidir amb vosaltres un dia d'aquests.


I per conservar-la bé i que no es trenqui, l'he posat a dins d'aquest marc





4 comentaris:

  1. Roser, No había visto la galleta ya enmarcada ¡¡quedo preciosa!! Estaré en Bcn and Cake, impartiendo Master Class, besos!!

    ResponElimina
  2. Si, la verdad es que con el marco aún luce más, y lo mejor de todo es que así no se estropea.
    Me parece genial que estés en el Bcn and cake, ya dirás que dia das la clase, y si no me puedo apuntar, almenos pasar a saludarte.

    Besos

    P.S.: Por cierto, soy Esther, y no Roser!!!!!!!

    ResponElimina

Gràcies pel teu comentari