19 de juliol 2012

Coca de la mama

Aquesta recepta és la típica de la coca de iogurt, que des de sempre he vist fer a casa.

És molt fàcil i senzilla i queda simplement: BONÍSSIMA.

INGREDIENTS:

1 Iogurt de llimona (si no en teniu de llimona, del que sigui)
3 ous
2 mides de iogurt de sucre
3 mides de iogurt de farina
1/2 mida de iogurt d'oli
1 sobre de llevadura


Poseu a calentar el forn a 180 graus.

En un bol barrejeu el sucre amb els ous i el iogurt.

Tamitzeu la farina amb el llevat perque no quedin gromulls i ho afegiu a la barreja anterior

Afegiu l'oli i ho remeneu-ho tot bé.

Unteu el motlle amb una mica de mantega i hi aboqueu-hi tots els ingredients ben barrejadets

Quan el forn estigui calent, poseu el motlle en el centre a 180 graus i quan hagin passat aproximadament entre 35 i 40 minuts, punxeu amb un escuradents i si us surt net, és que la coca ja està llesta. Sino, deixeu 5 minutetes més i torneu a punxar fins que l'escuradents surti net

ATENCIO: no obriu el forn abans dels 35 minuts, perqué sino no us pujarà la coca.

Segons l'època de l'any jo agafo un parell de pomes i les tallo ben petitones i les barrejo amb la massa... o un plàtan i uns trossets de xocolata... el que us agradi... la veritat és que de totes maneres queda ben bona i és molt facileta de fer.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies pel teu comentari