30 de juny 2012

Galetes de mantega sense ou

INGREDIENTS:

250 gr. de mantega a temperatura ambient
415 gr. de farina
125 gr. de sucre glass
1 cullerada d'essència de vainilla, canyella o l'essència que li volguem posar
1 pessic de sal

1- Tamitzar la farina amb la sal

2- Batre el sucre amb la mantega fins a obtenir una crema homogènia. Després li agefim l'essència i anem afegint la farina a poc a poc.

3- Amassem bé la massa i quan no s'enganxa als dits ja està enllestida.

4- Posem la massa entre dos papers vegetals de cuina i amb un curró l'anem estirant fins a tenir una massa de 1 cm de gruix.

5- Deixem reposar la massa a la nevera uns mitja hora.

6- Tallem la massa amb els talladors i la posem al forn a una temperatura de 180 graus entre 12 i 15 minuts, depenent del forn. Les hem de treure quan es comencen a posar dauradetes pels cantons.

7. Traiem les galetes del forn i les posarem en una reixeta per a que es refredin

8- Les deixem reposar un parell d'horetes i ja estan llestes per decorar o menjar.

A mi, particularment, m'agraden més de canyella que de vainilla.

Intenteu fer-les i ja em direu com us han quedat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies pel teu comentari