21 de juliol 2012

Pastís de pinya i coco

INGREDIENTS;
  • 1 llauna petita de pinya en almívar o al natural
  • 100g de sucre
  • 100g de coco ratllat
  • 200ml de nata líquida per muntar
  • 4 fulls de gelatina
  • 150  gr de galetes i 80 gr de mantega per la base 


1- Fem la base del pastís triturant les galetes. Hi afegim la mantega fosa i una cullerada de sucre. Ho barregem bé i folrem la base del motlle.

2- Triturar la pinya i el sucre amb el túrmix i afegir el coco ratllat.

3- Remullar la gelatina amb aigua freda.

4- Escalfar 100ml de l'almívar de la pinya, desfer-hi la gelatina i barrejar amb la resta del puré.

5- Muntar la nata i afegir-la amb compte a la barreja. Abocar-ho sobre la base de galetes i reservar a la nevera fins el moment de servir.

6- Per decorar, preparar una mica de gelatina amb la resta de l’almívar i abocar per sobre el pastís un cop hagi quallat.

Proveu-lo!!!!!!!!!!! es molt sencillet de fer, i molt fresquet per l'estiu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies pel teu comentari