13 d’abril 2013

Taller de formatges part II

A part del formatge que vem fer i que ens vem endur a casa per curar, també vem aprendre a fer mató, cuallada, formatge fresc i mozarella.

Us deixo les fotos sense explicacions, doncs él procés és semblant al de la part1


P
 



 Emmotllant el mató




Emmotlant el formatge fresc



Voltejant el formatge fresc
 







Despres d'un mati de feina, toca preparar el dinar



I tastarem el formatge fresc que acabem de fer en el curs


També vem tastar dos formatges amb els que ens va obsequiar la Judit de la formatgeria Mas d'Eroles



I per postres mató!!!!!!!!!!!!!!!!!





Despres de dinar, ens va explicar com es feia la mozarella o escaldat





I aqui teniu la mozarella en primer terme, el mató i el formatge fresc
 



Fent una trena amb la mozarel.la






Mozarel.les acabades




El resultat final del nostre curs de formatges





Gràcies Judit per tot el que ens has ensenyat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies pel teu comentari