27 d’octubre 2013

Quesada Pasiega



Ahir, vaig rememorar vells temps, tornant a fer unes postres que m'agraden molt: LA QUESADA PASIEGA.





Us deixo la recepta, per si us animeu a fer-la! veureu que és molt bona i, el millor, superfàcil de fer.



INGREDIENTS

2 ous
1 iogurt natural
150 gr. de farina
150 gr. de sucre
80 gr. de mantega
450 ml de llet
Ralladura d'una llimona
Canyella en pols



PREPARACIÓ:

Precalentem el forn a 180 graus.
Fonem la mantega al microones.. amb menys d'un minut n'hi ha prou
Posem tots els ingredients en un bol, i els batem bé amb la batedora. Ens quedarà una massa molt líquida.
Untem de mantega el motlle que ha d'anar al forn. Hi posem a dins la nostra massa, i ho posem a coure al forn durant uns 50 minuts. Passat aquest temps, punxem amb un escuradents per comprovar si la massa ja està prou cuita. Si l'escuradents surt brut, ho deixem al forn un parell de minutets més, fins que ens surti net.

I això és tot: fàcil, sencillet i ràpid, i el més important: BONÍSSSSSIM!!!!!!!!!!!!!


2 comentaris:

  1. Te molt bona pinta, me'l guardo per la setmana vinent que ja haurà passat la febre del panellet.

    ResponElimina
  2. Antonia,a fes-lo, que és molt facil de fer, i ja em diràs que tal

    ResponElimina

Gràcies pel teu comentari